Spes Autobanden - Goed Op Weg

4 x 4 banden

Steeds meer mensen zien de voordelen van een 4×4. De auto’s worden niet alleen meer op ruig terrein gebruikt, maar ook op de normale verharde weg. Dit betekent dat moderne 4×4 autobanden zowel op de onverharde als verharde wegen goede prestaties moeten leveren. Een goede 4×4 autoband scoort hoog op trekkracht en comfort.

4×4 autobanden hebben door hun sterke profiel en vele lamellen veel grip op het terrein. Door een speciale rubbersamenstelling halen de 4×4 autobanden bovendien een hoog rendement en veroorzaken ze veel minder geluid op de openbare weg. De meeste 4×4 autobanden hebben een speciale beschermrand om de wielen.
Zo worden beschadigingen aan het wiel voorkomen. Daarnaast zijn er ook de SUV banden. Deze zijn geschikt voor auto’s die meer dan 90% op de normale wegen rijden. De SUV band kan hoge snelheden aan en is beter toegerust op remmen en een goede waterafvoer. De SUV band heeft het profiel van een wegband, maar genoeg tractie om te gebruiken voor lichte terreinritten.
4x4

Voor een gegarandeerd helder zicht: Ruitenwissers van Bosch

Ruitenwissers van Bosch garanderen het perfecte wisvermogen zelfs bij extreme weersomstandigheden. Op de weg is Lees verder

spesautobanden bandenwissel winterbanden

Maak nu een afspraak

Maak nu een afspraak voor uw zomerwissel of voor de montage van nieuwe banden. U Lees verder

Laat uw accu controleren. Ook voor uw caravan, camper en vaartuig

De winter komt eraan. De lagere temperaturen, een verouderde accu en de extra belasting tijdens de Lees verder