Spes Autobanden - Goed Op Weg

Over Spes Autobanden Anna Paulowna

Informatie

Spes Autobanden Anna Paulowna is hèt adres in de regio voor uw: banden, wielen, accu, uitlaat,  en voor het balanceren en uitlijnen van uw auto. Onze enthousiaste monteurs zijn zeer goed opgeleid en hebben verstand van zaken. U kunt snel en veilig weer op weg.

S.H.B. group

Spes Autobanden Anna Paulowna is lid van de S.H.B. Group. Doordat we aangesloten zijn bij dit netwerk van bandenadviseurs, kunt u bij ons vertrouwen op een constante kwaliteit en producten tegen een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Uitgebreid assortiment

We hebben een uitgebreid assortiment banden en producten. Onze banden zijn er in alle mogelijke maten en uitvoeringen. We hebben banden voor personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, landbouwwagens, 4×4, motoren en zelfs quads. Onze producten variëren van schokdempers tot accu’s.

Breed pakket aan diensten

Naast banden en producten, biedt Spes Autobanden Anna Paulowna u ook een breed pakket aan diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor het uitlijnen en balanceren van uw auto en het richten van uw lichtmetalen wielen.

Samenwerking met leasemaatschappijen

Steeds meer mensen leasen een auto. Het onderhoud aan uw leaseauto kunt u het beste toevertrouwen aan vakmensen.

De S.H.B. group heeft afspraken met de meeste Nederlandse leasemaatschappijen. U komt bij ons langs en wij doen de rest aan uw auto. U hoeft ons alleen een opdrachtbon te overhandigen en te ondertekenen voor akkoord.

Gislaved dealer

Wanneer u bij ons Gislaved banden aanschaft, krijgt u drie jaar aanvullende garantie. Spes Autobanden Anna Paulowna is als enige in de regio Gislaved dealer. Hierdoor kunnen wij u extra voordeel bieden.

VACO gecertificeerd

Spes Autobanden Anna Paulowna is VACO gecertificeerd. Dit betekent dat ons bedrijf voldoet aan de kwaliteitseisen van de brancheorganisatie voor banden en wielen.

Al een vraag aan ons? Vul onderstaand formulier in en U ontvangt snel een antwoord van ons.

Spes Autobanden Anna Paulowna: SNEL EN VEILIG WEER OP WEG