Spes Autobanden - Goed Op Weg

Run flat montage

Run-flat banden, zijn banden waarmee men, ondanks een luchtverlies, veilig een bepaalde afstand kan overbruggen. Hiermee wordt voorkomen dat men op een onveilige plaats banden moet gaan wisselen. Er zijn meerdere systemen (3 hoofdgroepen) waarvan de zelfsteunende band op dit moment het bekendst is.

Dit systeem heeft verschillende benamingen waarvan RFT (runflattyre en SSR self supporting runflat) het meest worden gebruikt.

De zelfsteunende runflats zijn autobanden met een speciale constructie , de wangen zijn verstevigd, zodat er in geval van lekkage tijdelijk op doorgereden kan worden.

Reparatie na het lekrijden is in veel gevallen mogelijk. Bij de zelfsteunende systemen ondersteunen Michelin, Goodyear, Dunlop en Bridgestone het repareren van de band na lekrijden onder bepaalde voorwaarden. Merken als Continental, Vredestein en Pirelli adviseren om een nieuwe band te kopen.

Spes Autobanden Anna Paulowna heeft de mogelijkheid om uw runflat banden te (de)monteren en indien mogelijk te repareren.

Arendsbanden-Runflat

 


Voor een gegarandeerd helder zicht: Ruitenwissers van Bosch

Ruitenwissers van Bosch garanderen het perfecte wisvermogen zelfs bij extreme weersomstandigheden. Op de weg is Lees verder

spesautobanden bandenwissel winterbanden

Maak nu een afspraak

Maak nu een afspraak voor uw zomerwissel of voor de montage van nieuwe banden. U Lees verder

Laat uw accu controleren. Ook voor uw caravan, camper en vaartuig

De winter komt eraan. De lagere temperaturen, een verouderde accu en de extra belasting tijdens de Lees verder