Spes Autobanden - Goed Op Weg

Specialiteiten

Spes Autobanden Anna Paulowna is gespecialiseerd in het vervangen, balanceren en uitlijnen van uw banden. Daarnaast hebben we een breed assortiment in lichtmetalen velgen.

Wanneer uw banden toe zijn aan vervanging, kunnen wij samen met u overleggen wat voor uw auto de beste oplossing is. Spes Autobanden Anna Paulowna is aangesloten bij de S.H.B. group. Hierdoor kunnen wij u een breed assortiment aan banden aanbieden tegen een uitstekende prijs. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en montage.
Wanneer u nieuwe banden laten monteren, worden alle wielen door ons gekwalificeerd personeel uitgebalanceerd. Wielen die niet goed uitgebalanceerd zijn, gaan tijdens het rijden trillen.
Het kan zijn dat uw auto moet worden uitgelijnd. Bij het uitlijnen wordt de juiste wielenstand ten opzichte van de rijlijn van uw auto bepaald en ingesteld. Wielen die niet goed in lijn staan, slijten sneller, veroorzaken een hoger brandstofverbruik en bieden minder rijcomfort.

Bij het demonteren, balanceren en uitlijnen van banden gebruiken we moderne computergestuurde apparatuur. Zo kunnen wij elke band op een professionele wijze vervangen.

Voor een gegarandeerd helder zicht: Ruitenwissers van Bosch

Ruitenwissers van Bosch garanderen het perfecte wisvermogen zelfs bij extreme weersomstandigheden. Op de weg is Lees verder

spesautobanden bandenwissel winterbanden

Maak nu een afspraak

Maak nu een afspraak voor uw zomerwissel of voor de montage van nieuwe banden. U Lees verder

Laat uw accu controleren. Ook voor uw caravan, camper en vaartuig

De winter komt eraan. De lagere temperaturen, een verouderde accu en de extra belasting tijdens de Lees verder